120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru


Lenjerie intimă Bodylok


Printre produsele menstruale nu se mai numără de ceva timp, doar tampoanele sau absorbantele. Produse precum chiloți și cupe pentru menstruație sunt din ce în ce mai populare. Chiloți pentru menstruație de damă confecționează și compania cehească Bodylok, care inițial s-a axat pe cusutul boxerilor bărbătești și de damă. Compania Bodylok se află pe piață încă din anul 2004 și în această perioadă a adunat multă experiență în domeniul lenjeriei intime. În spatele creației chiloților cehești pentru menstruație a stat dorința de a combina lenjeria damă, calitatea cehească și produsele de igienă. Voilà și așa au apărut chiloții pentru menstruație Bodylok.


Chiloți menstruație pentru orice ocazie


Brandul cehesc Bodylok oferă chiloți menstruație în trei variante diferite. Aceste variante diferă între ele, în funcție de cât de puternică este menstruația. Puteți alege deci chiloți pentru menstruație slabă, medie și puternică. Îi puteți purta nu doar ziua, ei rezistă și pe timp de noapte. În afară de uzul zilnic, sunt adecvați și pentru sport. Sunt disponibili în diferite croieli, culori și materiale și la prima vedere nu pot fi distinși față de chiloții clasici de damă. Compania Bodylok nu este indiferentă față de mediu. Chiloții pentru menstruație pot fi folosiți de doamne în mod repetat, ceea ce reduce cantitatea de gunoi provenit din produsele de igienă de unică folosință pentru menstruație. Materialele din care Bodylok fabrică acești chiloți pentru menstruație dispun de certificarea GOTS.

Categorii preferate

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.