Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Credeți că pijamalele pentru bărbați trebuie să rămână în cărțile de istorie? Aceste piese te vor convinge că te poți bucura și astăzi de pijamale bărbătești, chiar dacă nu ai 60 de ani. Există o mulțime de opțiuni confortabile de îmbrăcăminte de noapte care se potrivesc perfect stilului tău de viață - ce-ar fi să încerci o pereche elegantă de p...

Credeți că pijamalele pentru bărbați trebuie să rămână în cărțile de istorie? Aceste piese te vor convinge că te poți bucura și astăzi de pijamale bărbătești, chiar dacă nu ai 60 de ani. Există o mulțime de opțiuni confortabile de îmbrăcăminte de noapte care se potrivesc perfect stilului tău de viață - ce-ar fi să încerci o pereche elegantă de pantaloni scurți de somn?

Pijamale pentru bărbați care au stil

Îmbrăcămintea de dormit este o disciplină de sine stătătoare care merită cu siguranță atenția dumneavoastră. În primul rând, uitați-vă la material, acesta trebuie să fie atât de moale încât să vă mângâie și să vă răsfețe toată noaptea. Pijamalele de înaltă calitate sunt respirabile și absorbante, așa că sunt perfecte pentru relaxarea ta.


Pijamalele de iarnă cu mâneci și picioare lungi sunt ideale pentru zilele mai reci, deoarece au mare grijă de confortul tău termic. Dacă suferiți de picioare reci, nu vă temeți să luați o pereche de șosete călduroase pentru bărbați. Pe de altă parte, în zilele călduroase veți aprecia pijamalele de vară pentru bărbați cu mâneci scurte, confecționate din material ușor.


Sfat: Citește articolul nostru cu 5 sfaturi despre cum să alegi pi jamalele și află care sunt pijamalele pentru bărbați potrivite pentru tine.

Pijamale de designer pentru bărbați și cămăși de noapte pentru bărbați

Cea mai bună dovadă că pijamalele clasice pentru bărbați sunt încă o piesă relevantă în garderoba masculină este faptul că astfel de piese se regăsesc și în portofoliul unor branduri cunoscute precum Tommy Hilfiger sau Calvin Klein. De asemenea, ne-am propus să folosim pijamalele bărbătești Nedeto, care este una dintre mărcile noastre private. Același lucru este valabil și pentru lenjeria intimă Styx, care oferă pantaloni scurți de dormit cu un design modern. Dacă vă plac, puteți ajunge cu ușurință la pantaloni scurți în același look.


Tendința ultimilor ani sunt și cămășile de noapte pentru bărbați, care oferă o libertate și un confort desăvârșit. În sfârșit, bărbații au pijamalele perfecte și nu trebuie să caute prin pijamalele pentru femei.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 84 articole
pe pagină
1–30 din 84 articole