120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

În opinia noastră, pijamaua face parte din orice garderobă, iar cine iubește confortul, sigur nu va renunța la ea seara. Încercăm să le alegem doar pe cele de foarte bună calitate, la urma urmei, clienții noștri merită doar ce e mai bun. Deci, ori totul (super preț, super calitate, super aspect) ori nimic. Știm cu siguranță că pijamalele ofer...

În opinia noastră, pijamaua face parte din orice garderobă, iar cine iubește confortul, sigur nu va renunța la ea seara. Încercăm să le alegem doar pe cele de foarte bună calitate, la urma urmei, clienții noștri merită doar ce e mai bun. Deci, ori totul (super preț, super calitate, super aspect) ori nimic. Știm cu siguranță că pijamalele oferite fac o reclamă personală bună sexului opus. În oferta noastră veți găsi atât pijama cu mânecă scurtă și pijama cu mânecă lungă.

Vreți să faceți o bucurie partenerului dvs. și să îi oferiți un cadou pe care îl va aprecia? Cu siguranță, această pijama pentru bărbați  calitativă nu îi va strica. Oferim și unele articole de lux, de la producători de renume Calvin Klein, sau Tommy Hilfiger . Pe timp de vară veți aprecia mai mult pijamale ușoare, ce permit pielii să respire, cu mâneci scurte, iar pe timp de iarnă, dimpotrivă, mânecile lungi și un material călduros sunt de preferat. Vă recomandăm să mizați pe consacratul bumbac, care poate avea în compoziția sa și elastan sau vâscoză. Cumpărați din e-shop-ul nostru Nedeto.ro!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 48 articole
pe pagină
1–30 din 48 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.