120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

În opinia noastră, pijamaua face parte din orice garderobă, iar cine iubește confortul, sigur nu va renunța la ea seara. Încercăm să le alegem doar pe cele de foarte bună calitate, la urma urmei, clienții noștri merită doar ce e mai bun. Deci, ori totul (super preț, super calitate, super aspect) ori nimic. Știm cu siguranță că pijamalele ofer...

În opinia noastră, pijamaua face parte din orice garderobă, iar cine iubește confortul, sigur nu va renunța la ea seara. Încercăm să le alegem doar pe cele de foarte bună calitate, la urma urmei, clienții noștri merită doar ce e mai bun. Deci, ori totul (super preț, super calitate, super aspect) ori nimic. Știm cu siguranță că pijamalele oferite fac o reclamă personală bună sexului opus. În oferta noastră veți găsi atât pijama cu mânecă scurtă și pijama cu mânecă lungă.

Vreți să faceți o bucurie partenerului dvs. și să îi oferiți un cadou pe care îl va aprecia? Cu siguranță, această pijama pentru bărbați  calitativă nu îi va strica. Oferim și unele articole de lux, de la producători de renume Calvin Klein, sau Tommy Hilfiger . Pe timp de vară veți aprecia mai mult pijamale ușoare, ce permit pielii să respire, cu mâneci scurte, iar pe timp de iarnă, dimpotrivă, mânecile lungi și un material călduros sunt de preferat. Vă recomandăm să mizați pe consacratul bumbac, care poate avea în compoziția sa și elastan sau vâscoză. Cumpărați din e-shop-ul nostru Nedeto.ro!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 73 articole
pe pagină
1–30 din 73 articole