120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Asortați-vă din cap până în picioare cu motive și culori vesele care vă surprind perfect personalitatea sau starea de spirit de moment. Acești boxeri bărbați și femei cu motive vesele sunt comozi, perfect croiți și cusuți din materiale calitative, și de aceea îi puteți purta chiar și atunci când dormiți. Depinde doar de dvs. ce model alegeți și...

Asortați-vă din cap până în picioare cu motive și culori vesele care vă surprind perfect personalitatea sau starea de spirit de moment. Acești boxeri bărbați și femei cu motive vesele sunt comozi, perfect croiți și cusuți din materiale calitative, și de aceea îi puteți purta chiar și atunci când dormiți. Depinde doar de dvs. ce model alegeți și dacă preferiți boxerii veseli cu elastic clasic sau sport. Aruncați o privire asupra acestor boxeri ai brandurilor cehe Styx, Represent sau Horsefeathers și achiziționați și o pereche asortată de șosete pentru bărbați și femei.

Cum să alegeți lenjerie intimă calitativă ?

Deși nu este vizibilă la prima vedere, are un impact semnificativ asupra modului în care vă simțiți pe parcursul zilei. Așadar alegeți lenjeria intimă nu doar în funcție de design, ci țineți cont și de croială, calitatea prelucrării și de material. În timp ce bărbații preferă clar boxerii, care flatează aproape orice tip de siluetă, femeile aleg adesea chiloții de damă cu croială clasică. Dacă doriți să vă impresionați partenerul, achiziționați chiloți tanga din dantelă sau o pereche de chiloți brazilieni decenți, care vă vor scoate fundul în evidență.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 672 articole
pe pagină
1–30 din 672 articole