120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Brand cehesc
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Asortați-vă din cap până în picioare cu motive și culori vesele care vă surprind perfect personalitatea sau starea de spirit de moment. Acești boxeri bărbați și femei cu motive vesele sunt comozi, perfect croiți și cusuți din materiale calitative, și de aceea îi puteți purta chiar și atunci când dormiți. Depinde doar de dvs. ce model alegeți și...

Asortați-vă din cap până în picioare cu motive și culori vesele care vă surprind perfect personalitatea sau starea de spirit de moment. Acești boxeri bărbați și femei cu motive vesele sunt comozi, perfect croiți și cusuți din materiale calitative, și de aceea îi puteți purta chiar și atunci când dormiți. Depinde doar de dvs. ce model alegeți și dacă preferiți boxerii veseli cu elastic clasic sau sport. Aruncați o privire asupra acestor boxeri ai brandurilor cehe Styx, Represent sau Horsefeathers și achiziționați și o pereche asortată de șosete pentru bărbați și femei.

Cum să alegeți lenjerie intimă calitativă ?

Deși nu este vizibilă la prima vedere, are un impact semnificativ asupra modului în care vă simțiți pe parcursul zilei. Așadar alegeți lenjeria intimă nu doar în funcție de design, ci țineți cont și de croială, calitatea prelucrării și de material. În timp ce bărbații preferă clar boxerii, care flatează aproape orice tip de siluetă, femeile aleg adesea chiloții de damă cu croială clasică. Dacă doriți să vă impresionați partenerul, achiziționați chiloți tanga din dantelă sau o pereche de chiloți brazilieni decenți, care vă vor scoate fundul în evidență.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 613 articole
pe pagină
1–30 din 613 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.