120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Pijamalele de bumbac pentru copii le vor oferi celor mici somnul liniștit și netulburat pe care îl merită după o zi plină de joacă și învățare. Pijamalele pentru fete și pijamalele pentru băieți se caracterizează printr-o croială confortabilă, un material de calitate și un design original. De aceea nu trebuie să vă surprindă că dimineața, copii...

Pijamalele de bumbac pentru copii le vor oferi celor mici somnul liniștit și netulburat pe care îl merită după o zi plină de joacă și învățare. Pijamalele pentru fete și pijamalele pentru băieți se caracterizează printr-o croială confortabilă, un material de calitate și un design original. De aceea nu trebuie să vă surprindă că dimineața, copii nu vor să le mai dea jos. Și pentru că ne gândim la copii de toate vârstele, la noi găsiți atât pijamale de iarnă, cât și de vară, pentru copii cu vârstă între 2 și 14 ani. 

O lenjerie intimă calitativă este esențială

Articolele de lenjerie intimă pentru copii sunt în contact direct cu pielea, așadar la alegerea acesteia țineți cont de croială, cusături și calitatea materialului. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să investiți în lenjerie intimă din bumbac sau fibre de bambus - materialele naturale sunt adecvate pentru pielea sensibilă a celor mici, pe care o lasă să respire liber și nu provoacă reacții alergice. În timp ce lenjeriile pentru fete sunt de obicei alcătuite din chiloți clasici și sutiene sport, articolele de lenjerie băieți includ chiloți pentru bărbați, boxeri și boxeri clasici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–16 din 16 articole
1–16 din 16 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.