120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutienul de damă este ceva ce purtăm toată ziua, așa că este foarte important să ne simțim confortabil purtându-l. Pe Nedeto.ro, veți găsi sutiene clasice pentru uz zilnic, sutiene cu dantelă și sutiene push-up pentru ocazii speciale, dar și sutiene sport pentru doamnele, care au o viață foarte activă. Vreți să aveți și chiloți sau tanga, care ...

Sutienul de damă este ceva ce purtăm toată ziua, așa că este foarte important să ne simțim confortabil purtându-l. Pe Nedeto.ro, veți găsi sutiene clasice pentru uz zilnic, sutiene cu dantelă și sutiene push-up pentru ocazii speciale, dar și sutiene sport pentru doamnele, care au o viață foarte activă. Vreți să aveți și chiloți sau tanga, care să se asorteze cu sutienul dvs.? Achiziționați-vă un set complet de lenjerie sexy de damă, care să vă bucure atât pe dvs. cât și pe partenerul dvs. La noi veți găsi un număr mare de branduri de renume, ca de exemplu: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Puma, Under Armour și mulți alții.

Sutien de damă cu sau fără armătură?

În garderoba aproape fiecărei femei am putea găsi un sutien clasic cu armătură, care oferă sânilor susținerea necesară și o formă frumoasă. Pe de altă parte, acestea pot fi incomode și prea rigide pentru unele femei. În acest caz, vă recomandăm să optați pentru un sutien fără armătură, care este deosebit de indicat pentru momentele de relaxare sau pentru sport (de exemplu în combinație cu boxerii de damă). Cu toate acestea, nu oferă mult sprijin pentru sâni, așa că este mai potrivit pentru posesoarele sânilor mai micuți. Țineți cont de faptul că, indiferent de sutienul pe care îl alegeți, cel mai important este să vă simțiți bine în el. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 137 articole
pe pagină
1–30 din 137 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.