Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Sutienul de damă este ceva ce purtăm toată ziua, așa că este foarte important să ne simțim confortabil purtându-l. Pe Nedeto.ro, veți găsi sutiene clasice pentru uz zilnic, sutiene cu dantelă și sutiene push-up pentru ocazii speciale, dar și sutiene sport pentru doamnele, care au o viață foarte activă. Vreți să aveți și chiloți sau tanga, care...

Sutienul de damă este ceva ce purtăm toată ziua, așa că este foarte important să ne simțim confortabil purtându-l. Pe Nedeto.ro, veți găsi sutiene clasice pentru uz zilnic, sutiene cu dantelă și sutiene push-up pentru ocazii speciale, dar și sutiene sport pentru doamnele, care au o viață foarte activă. Vreți să aveți și chiloți sau tanga, care să se asorteze cu sutienul dvs.? Achiziționați-vă un set complet de lenjerie sexy de damă, care să vă bucure atât pe dvs. cât și pe partenerul dvs. La noi veți găsi un număr mare de branduri de renume, ca de exemplu: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Puma, Under Armour și mulți alții.

Sutien de damă cu sau fără armătură?

În garderoba aproape fiecărei femei am putea găsi un sutien clasic cu armătură, care oferă sânilor susținerea necesară și o formă frumoasă. Pe de altă parte, acestea pot fi incomode și prea rigide pentru unele femei. În acest caz, vă recomandăm să optați pentru un sutien fără armătură, care este deosebit de indicat pentru momentele de relaxare sau pentru sport (de exemplu în combinație cu boxerii de damă). Cu toate acestea, nu oferă mult sprijin pentru sâni, așa că este mai potrivit pentru posesoarele sânilor mai micuți. Țineți cont de faptul că, indiferent de sutienul pe care îl alegeți, cel mai important este să vă simțiți bine în el. 

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 298 articole
pe pagină
1–30 din 298 articole