120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjerie intimă Gosh

Gosh este o lenjerie intimă care vă va face plăcere. Este o marcă cehească tânără care a luat naștere în 2010 în Praga pentru a produce boxeri largi colorați și confortabili. Scopul brandului Gosh a fost să confecționeze cei mai confortabili  boxeri bărbați cu cât mai puține cusături. Pentru confecționarea lor sunt folosite țesături din care în mod obișnuit sunt cusute cămăși. Din cauza lipsei de varietate a țesăturilor, Gosh a decis să înceapă să își confecționeze propriile țesături. Așa că au început să experimenteze cu modelele.

Lenjerie intimă confortabilă și jovială Gosh

Gosh folosește 100% bumbac pentru confecționarea boxerilor largi bărbați, care este pentru corp cel mai plăcut material. În plus bumbacul este și un material natural antialergic, ce poate fi purtat chiar și de persoanele cu alergii sau cu pielea foarte sensibilă. În afară de boxeri largi, în portofoliul Gosh veți găsi și șosete, ce pot fi purtate atât de femei cât și de bărbați. Și șosetele sunt confecționate în mare parte din bumbac, însă pentru a le oferi elasticitate, se adaugă și elastan și poliamidă. Șosetele bărbați și femei atrag încă de la prima vedere prin modele originale și o varietate de culori.

Categorii preferate

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–16 din 16 articole
1–16 din 16 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.