120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie intimă pentru copii, care să fie comodă, elegantă și cusută din materiale calitative? La noi, pe Nedeto.ro găsiți boxeri copii pentru băieți și fete, confecționați în Cehia, din 100% bumbac. Datorită acestei calități, sunt foarte ușori, permit pielii să respire, plăcuți la atingere și ideali pentru pielea sensibilă a copiilor....

Căutați lenjerie intimă pentru copii, care să fie comodă, elegantă și cusută din materiale calitative? La noi, pe Nedeto.ro găsiți boxeri copii pentru băieți și fete, confecționați în Cehia, din 100% bumbac. Datorită acestei calități, sunt foarte ușori, permit pielii să respire, plăcuți la atingere și ideali pentru pielea sensibilă a copiilor. În afară de asta, la noi vă așteaptă și chiloți băieți, boxeri copii sau sutiene pentru copii și chiloți pentru fete.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru copii?

Articolele de lenjerie intimă intră în contact cu pielea sensibilă a copiilor, este deci necesar să țineți cont de materialele folosite, atunci când o alegeți. Articolele de lenjerie intimă pentru băieți și fete trebuie să permită pielii să respire, să fie plăcute la atingere și hipoalergenice, pentru a nu provoca reacții alergice. Pentru uzul zilnic sunt de preferat acele lenjerii fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Pe de altă parte, acele lenjerii destinate sportului trebuie să fie elastice, rezistente, să absoarbă bine mirosurile și transpirația - ca de exemplu, îmbrăcămintea din lână merinos sau din fibre sintetice.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 263 articole
pe pagină
1–30 din 263 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.