120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Cadouri de Crăciun cu reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie intimă pentru copii, care să fie comodă, elegantă și cusută din materiale calitative? La noi, pe Nedeto.ro găsiți boxeri copii pentru băieți și fete, confecționați în Cehia, din 100% bumbac. Datorită acestei calități, sunt foarte ușori, permit pielii să respire, plăcuți la atingere și ideali pentru pielea sensibilă a copiilor...

Căutați lenjerie intimă pentru copii, care să fie comodă, elegantă și cusută din materiale calitative? La noi, pe Nedeto.ro găsiți boxeri copii pentru băieți și fete, confecționați în Cehia, din 100% bumbac. Datorită acestei calități, sunt foarte ușori, permit pielii să respire, plăcuți la atingere și ideali pentru pielea sensibilă a copiilor. În afară de asta, la noi vă așteaptă și chiloți băieți, boxeri copii sau sutiene pentru copii și chiloți pentru fete.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru copii?

Articolele de lenjerie intimă intră în contact cu pielea sensibilă a copiilor, este deci necesar să țineți cont de materialele folosite, atunci când o alegeți. Articolele de lenjerie intimă pentru băieți și fete trebuie să permită pielii să respire, să fie plăcute la atingere și hipoalergenice, pentru a nu provoca reacții alergice. Pentru uzul zilnic sunt de preferat acele lenjerii fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Pe de altă parte, acele lenjerii destinate sportului trebuie să fie elastice, rezistente, să absoarbă bine mirosurile și transpirația - ca de exemplu, îmbrăcămintea din lână merinos sau din fibre sintetice.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 446 articole
pe pagină
1–30 din 446 articole