Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Care piele este cea mai sensibilă? Cea pentru copii! Și de aceea merită lenjerie intimă care nu provoacă iritații, înroșirea pielii, coșuri sau alte reacții alergice. Lenjeria intimă pentru copii trebuie să fie ca o a doua piele. Trebuie să se adapteze la alergare, sărituri, dar și la bătăile copiilor (mai ales în cazul băieților). Știați că put...

Care piele este cea mai sensibilă? Cea pentru copii! Și de aceea merită lenjerie intimă care nu provoacă iritații, înroșirea pielii, coșuri sau alte reacții alergice. Lenjeria intimă pentru copii trebuie să fie ca o a doua piele. Trebuie să se adapteze la alergare, sărituri, dar și la bătăile copiilor (mai ales în cazul băieților). Știați că puteți cumpăra lenjerie de corp pentru copii cu o reducere? Oferim lenjerie intimă pentru copii ieftină, dar de calitate.

Lenjerie intimă confortabilă pentru băieți și fete

Avem lenjerie intimă pentru băieți în cele mai populare stiluri. Preferați pantaloni scurți, chiloți sau boxeri? În gama de lenjerie intimă pentru fete nu veți găsi doar chiloți clasici, ci și pantaloni scurți confortabili. Pantalonii scurți pentru fete mișcă lumea în ultima vreme. Imaginați-vă că odraslele dvs. se joacă în aceiași pantaloni scurți. Nu-i așa că e drăguț? Doar armonie între frați.


Copiii iubesc culorile și imprimeurile jucăușe. Lenjeria intimă pentru fete, dar și cea pentru băieți de la brandul ceh Styx și slovac Dedoles le va stârni curiozitatea. Nu vă veți mai chinui cu îmbrăcămintea plictisitoare de zi cu zi, copiii își vor pune imediat lenjeria intimă. Pentru copii, designul este pe primul loc. Cu toate acestea, părinții ar trebui să fie preocupați în primul rând de material și de potrivire. Cea mai plăcută lenjerie de corp pentru copii este făcută din bumbac. Tăieturile sunt sofisticate pentru a nu sugruma copilul nicăieri și a-i lăsa libertate absolută. În această categorie veți găsi, de asemenea, cele mai confortabile pijamale și șosete.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 497 articole
pe pagină
1–30 din 497 articole