120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu mai trebuie să cheltuiți sute de lei pe lenjerie intimă de calitate - aruncați o privire la oferta noastră de lenjerie intimă de damă și șosete la reducere. Acum puteți obține articolele dvs. preferate cu o reducere de până la 80% sau în seturi avantajoase, la super prețuri. Reducerea la îmbrăcăminte și lenjerie intimă include ultimele mărim...

Nu mai trebuie să cheltuiți sute de lei pe lenjerie intimă de calitate - aruncați o privire la oferta noastră de lenjerie intimă de damă și șosete la reducere. Acum puteți obține articolele dvs. preferate cu o reducere de până la 80% sau în seturi avantajoase, la super prețuri. Reducerea la îmbrăcăminte și lenjerie intimă include ultimele mărimi și modele, care apoi nu vor mai fi disponibile, așa că nu ezitați și răsfățați-vă chiar astăzi. Reducerea nu se aplică numai la chiloți de damă, sutiene și șosete, dar și la maieuri de damă și body-uri. 

Materialul calitativ este baza.

Faceți-vă o bucurie și oferiți garderobei dvs. o adiere proaspătă sub forma lenjeriei intime calitative. Acordați o atenție deosebită alegerii materialului, care trebuie să fie foarte plăcut la purtat, elastic și mai ales să permită pielii să respire. Pentru uzul zilnic sunt perfecți chiloții de damă și sutienele din bumbac, fibre de bambus sau modal, ele fiind materiale naturale, care sunt foarte confortabili de purtat și nu irită pielea. Pentru sport, însă, se recomandă articolele de îmbrăcăminte din fibre sintetice sau din lână merino, care absorb eficient mirosurile și elimină transpirația.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 474 articole
pe pagină
1–30 din 474 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.