120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Domnilor, săriți în costumele de baie! Soare, căldură și apă... sezonul estival s-a întors în sfârșit și aveți nevoie de costume de baie noi? Atunci sunteți la locul potrivit. Împreună cu noua colecție de costume de baie vine și o gamă largă de croieli și culori pentru costumele de baie bărbătești! Îl veți găsi și dvs. pe cel potrivit pentru ...

Domnilor, săriți în costumele de baie! Soare, căldură și apă... sezonul estival s-a întors în sfârșit și aveți nevoie de costume de baie noi? Atunci sunteți la locul potrivit. Împreună cu noua colecție de costume de baie vine și o gamă largă de croieli și culori pentru costumele de baie bărbătești! Îl veți găsi și dvs. pe cel potrivit pentru această vară! Și cum vor arăta? Costume de baie și pantaloni scurți în același timp? Combinația ideală pentru bărbați! Nu mai trebuie să vă bateți capul cu schimbatul în costum de baie. Folosiți posibilitatea pe care v-o oferă aceste costume de baie pentru bărbați. Trebuie doar să se usuce, și dvs. puteți pleca liniștit acasă. Fără schimbat în alte haine, fără grija de a lua după dvs. îmbrăcăminte de schimb! Mergeți la plajă fără niciun fel de grijă! Aceștia sunt practici, sunt croiți lejeri și se află printre preferații bărbaților, pentru confortul absolut pe care îl oferă! Sunt ideali pentru bărbații de orice vârstă și statură! Oferim costume de baie cu picior de diferite lungimi. Alegeți lungimea care să vi se potrivească și să vă flateze silueta! Alegeți din lungimi pornind de la mijlocul coapsei și până la genunchi!

Costume de baie pentru bărbați, pentru confort maxim

Costumele de baie pentru bărbați din oferta noastră nu vă vor încurca niciodată! Tocmai de aceea sunt un mare succes, fiind căutate de bărbați sezon după sezon. Uitați de costumele de baie mulate, tip boxeri. Acordați întâietate confortului și caracterului practic. Vă așteaptă la noi în e-shop, pe Nedeto.ro!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 39 articole
pe pagină
1–30 din 39 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.