120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Domnilor, săriți în costumele de baie! Soare, căldură și apă... sezonul estival s-a întors în sfârșit și aveți nevoie de costume de baie noi? Atunci sunteți la locul potrivit. Împreună cu noua colecție de costume de baie vine și o gamă largă de croieli și culori pentru costumele de baie bărbătești! Îl veți găsi și dvs. pe cel potrivit pentru ...

Domnilor, săriți în costumele de baie! Soare, căldură și apă... sezonul estival s-a întors în sfârșit și aveți nevoie de costume de baie noi? Atunci sunteți la locul potrivit. Împreună cu noua colecție de costume de baie vine și o gamă largă de croieli și culori pentru costumele de baie bărbătești! Îl veți găsi și dvs. pe cel potrivit pentru această vară! Și cum vor arăta? Costume de baie și pantaloni scurți în același timp? Combinația ideală pentru bărbați! Nu mai trebuie să vă bateți capul cu schimbatul în costum de baie. Folosiți posibilitatea pe care v-o oferă aceste costume de baie pentru bărbați. Trebuie doar să se usuce, și dvs. puteți pleca liniștit acasă. Fără schimbat în alte haine, fără grija de a lua după dvs. îmbrăcăminte de schimb! Mergeți la plajă fără niciun fel de grijă! Aceștia sunt practici, sunt croiți lejeri și se află printre preferații bărbaților, pentru confortul absolut pe care îl oferă! Sunt ideali pentru bărbații de orice vârstă și statură! Oferim costume de baie cu picior de diferite lungimi. Alegeți lungimea care să vi se potrivească și să vă flateze silueta! Alegeți din lungimi pornind de la mijlocul coapsei și până la genunchi!

Costume de baie pentru bărbați, pentru confort maxim

Costumele de baie pentru bărbați din oferta noastră nu vă vor încurca niciodată! Tocmai de aceea sunt un mare succes, fiind căutate de bărbați sezon după sezon. Uitați de costumele de baie mulate, tip boxeri. Acordați întâietate confortului și caracterului practic. Vă așteaptă la noi în e-shop, pe Nedeto.ro!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 148 articole
pe pagină
1–30 din 148 articole