120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru



Cumpărați alimente ecologice? Sprijiniți comercianții cu amănuntul de comerț echitabil? Încerci să faci din lume un loc mai bun în care să trăiești? În acest caz, ar trebui să vă pese și de calitatea hainelor pe care le purtați. Unele haine sunt pline de chimicale și substanțe nesănătoase care nu sunt numai dăunătoare pentru sănătatea umană. Da...



Cumpărați alimente ecologice? Sprijiniți comercianții cu amănuntul de comerț echitabil? Încerci să faci din lume un loc mai bun în care să trăiești? În acest caz, ar trebui să vă pese și de calitatea hainelor pe care le purtați. Unele haine sunt pline de chimicale și substanțe nesănătoase care nu sunt numai dăunătoare pentru sănătatea umană. Dacă sunteți în căutarea unor haine fără chimicale, doriți haine care sunt certificate conform standardului Oeko-Tex. Garantarea unor haine sigure este deosebit de importantă, în special în cazul lenjeriei de corp pentru copii.

Ce este standardul Oeko-Tex?

Ați descoperit eticheta Oeko-Tex pe hainele dvs. și vă întrebați ce înseamnă aceasta? Acesta este un sistem internațional de testare și certificare pentru textile. Vor fi certificate numai produsele textile care sunt fabricate din materiale care nu sunt dăunătoare pentru sănătate. Testarea se efectuează în 17 institute de testare cu birouri în întreaga lume. Criteriile de testare sunt scrise într-un catalog care include o listă de substanțe nocive și cele mai recente studii științifice.
Textilele și alte materiale utilizate pentru a produce, de exemplu, lenjeria de corp pentru femei și bărbați sunt testate pentru a detecta substanțele nocive. Printre acestea se numără pesticidele, formaldehida, metalele grele, conservanții și vopselele care cauzează alergii. În cazul în care se confirmă prezența oricăreia dintre substanțele nocive, producătorul nu va primi certificatul Oeko-Tex. Certificatul se acordă pentru un singur an. Prin urmare, producătorul trebuie să se supună anual unor teste pentru a-și menține certificarea.
Standardul Oeko-Text împarte produsele în 4 clase. Testarea este abordată în consecință.
1.       Haine pentru copii de până la 3 ani,
2. îmbrăcămintea care vine în contact direct cu pielea,
3. îmbrăcăminte care nu intră în contact direct cu pielea,
4. alte produse textile.

                                                                                              

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 860 articole
pe pagină
1–30 din 860 articole