120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Cumpărați alimente ecologice? Sprijiniți comercianții cu amănuntul care practică comerțul echitabil? Încercați să faceți din lume un loc mai bun pentru a trăi? Atunci ar trebui să vă pese și de calitatea hainelor pe care le purtați. Unele haine sunt pline de chimicale și substanțe nesănătoase care nu sunt numai rele pentru sănătatea umană. Dacă ...

Cumpărați alimente ecologice? Sprijiniți comercianții cu amănuntul care practică comerțul echitabil? Încercați să faceți din lume un loc mai bun pentru a trăi? Atunci ar trebui să vă pese și de calitatea hainelor pe care le purtați. Unele haine sunt pline de chimicale și substanțe nesănătoase care nu sunt numai rele pentru sănătatea umană. Dacă sunteți în căutarea unor haine fără chimicale, doriți haine care sunt certificate conform standardului Oeko-Tex. Extra importantă este garanția unor haine sigure, în special pentru lenjeria de corp pentru copii.

Ce este standardul Oeko-Tex?

Ați descoperit eticheta Oeko-Tex pe hainele dumneavoastră și v-ați întrebat ce înseamnă aceasta? Este un sistem internațional de testare și certificare pentru textile. Sunt certificate numai produsele textile care sunt fabricate din materiale sigure pentru sănătate. Testele sunt efectuate în 17 institute de testare cu filiale în întreaga lume. Criteriile de testare sunt consemnate într-un catalog care include o listă de substanțe nocive și cele mai recente studii științifice.
Materialele textile și alte materiale, cum ar fi lenjeria de corp pentru femei și bărbați, sunt testate pentru substanțe nocive. Printre acestea se numără pesticide, formaldehidă, metale grele, conservanți și coloranți care provoacă alergii. În cazul în care se confirmă prezența oricăreia dintre substanțele nocive, producătorul nu va primi certificatul Oeko-Tex. Certificatul se acordă doar pentru un an. Prin urmare, producătorul trebuie să se supună unor teste anuale pentru a-și menține certificarea.
Standardul Oeko-Text împarte produsele în 4 clase. Testarea se efectuează în consecință.
1. Îmbrăcăminte pentru copii cu vârsta de până la 3 ani,
2. Îmbrăcăminte care intră în contact direct cu pielea,
3. Îmbrăcăminte care nu intră în contact direct cu pielea,
4. alte produse textile.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 690 articole
pe pagină
1–30 din 690 articole