120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Articolele de lenjerie intimă fără imprimeu se numără printre cele clasice, cu un loc de onoare în orice garderobă. Sunt de bun gust, nu se învechesc niciodată, fiind mereu la modă și mai ales pot fi ușor combinate între ele. În special doamnele vor aprecia chiloți monocromi fără imprimeu și maieurile invizibile, pe care le pot îmbrăca liniști...

Articolele de lenjerie intimă fără imprimeu se numără printre cele clasice, cu un loc de onoare în orice garderobă. Sunt de bun gust, nu se învechesc niciodată, fiind mereu la modă și mai ales pot fi ușor combinate între ele. În special doamnele vor aprecia chiloți monocromi fără imprimeu și maieurile invizibile, pe care le pot îmbrăca liniștite pe sub rochii transparente sau sub cămăși. Nici domnii nu ar trebui să rămână în urmă – maieurile simple, boxerii clasici și boxerii fără imprimeu au un aspect elegant și de aceea sunt perfecți pentru ocazii speciale.

Materialul calitativ este baza.

Pentru a ne putea simți confortabil, nu trebuie să ne strângă, zgârie sau să ne irite pe undeva. Baza pentru articolele de lenjerie intimă, dar și pentru șosete de damă și bărbați este un astfel de material calitativ și plăcut la atingere, care nu irită pielea. Pentru uzul zilnic sunt de preferat acele lenjerii fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Combinația de materiale naturale cu elastan sau poliester este și ea foarte populară. Acest lucru îmbunătățește durabilitatea, prelungește durata de viață și crește elasticitatea lenjeriei, rezultând un confort mai mare la purtare.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 321 articole
pe pagină
1–30 din 321 articole