120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Articolele de lenjerie intimă fără imprimeu se numără printre cele clasice, cu un loc de onoare în orice garderobă. Sunt de bun gust, nu se învechesc niciodată, fiind mereu la modă și mai ales pot fi ușor combinate între ele. În special doamnele vor aprecia chiloți monocromi fără imprimeu și maieurile invizibile, pe care le pot îmbrăca liniști...

Articolele de lenjerie intimă fără imprimeu se numără printre cele clasice, cu un loc de onoare în orice garderobă. Sunt de bun gust, nu se învechesc niciodată, fiind mereu la modă și mai ales pot fi ușor combinate între ele. În special doamnele vor aprecia chiloți monocromi fără imprimeu și maieurile invizibile, pe care le pot îmbrăca liniștite pe sub rochii transparente sau sub cămăși. Nici domnii nu ar trebui să rămână în urmă – maieurile simple, boxerii clasici și boxerii fără imprimeu au un aspect elegant și de aceea sunt perfecți pentru ocazii speciale.

Materialul calitativ este baza.

Pentru a ne putea simți confortabil, nu trebuie să ne strângă, zgârie sau să ne irite pe undeva. Baza pentru articolele de lenjerie intimă, dar și pentru șosete de damă și bărbați este un astfel de material calitativ și plăcut la atingere, care nu irită pielea. Pentru uzul zilnic sunt de preferat acele lenjerii fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Combinația de materiale naturale cu elastan sau poliester este și ea foarte populară. Acest lucru îmbunătățește durabilitatea, prelungește durata de viață și crește elasticitatea lenjeriei, rezultând un confort mai mare la purtare.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 90 articole
pe pagină
1–30 din 90 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.