120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Pentru a vă ajuta să vă simțiți motivați și să vă concentrați pe deplin asupra performanței dvs., îmbrăcați lenjerii și șosete funcționale pentru sportivi, care elimină eficient transpirația și absorb mirosurile neplăcute. În plus, se caracterizează printr-o rezistență crescută, proprietăți termoregulatoare excelente și efecte antibacteriene, c...

Pentru a vă ajuta să vă simțiți motivați și să vă concentrați pe deplin asupra performanței dvs., îmbrăcați lenjerii și șosete funcționale pentru sportivi, care elimină eficient transpirația și absorb mirosurile neplăcute. În plus, se caracterizează printr-o rezistență crescută, proprietăți termoregulatoare excelente și efecte antibacteriene, care se obțin, de exemplu, prin adăugarea de fibre de argint. Aruncați o privire asupra articolelor de lenjerie sport pentru bărbați și femei – pe acestea din urmă le așteaptă chiloți și sutiene funcționale, în timp ce domnii pot alege dintre chiloți, boxeri și boxeri clasici. 

Cum să alegeți lenjerie sport?

Articolele de lenjerie sport trebuie să se potrivească perfect – aproape ca și o a doua piele. Bărbații optează mai ales pentru bine fixații chiloți pentru bărbați sau boxeri, în timp ce femeile rămân fidele clasicului sub forma chiloților funcționali cu croială clasică și a sutienelor sport. Însă acest lucru nu înseamnă că nu puteți îmbrăca o pereche de chiloți brazilieni sport sau de chiloți tanga - acordați însă mai multă atenție igienei în aceste cazuri. Și alegerea materialului? Depinde doar de dvs. dacă acordați întâietate fibrelor sintetice sau naturale, printre acestea din urmă se numără și lâna merino și fibrele de bambus.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 248 articole
pe pagină
1–30 din 248 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.