120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Pentru a vă ajuta să vă simțiți motivați și să vă concentrați pe deplin asupra performanței dvs., îmbrăcați lenjerii și șosete funcționale pentru sportivi, care elimină eficient transpirația și absorb mirosurile neplăcute. În plus, se caracterizează printr-o rezistență crescută, proprietăți termoregulatoare excelente și efecte antibacteriene, c...

Pentru a vă ajuta să vă simțiți motivați și să vă concentrați pe deplin asupra performanței dvs., îmbrăcați lenjerii și șosete funcționale pentru sportivi, care elimină eficient transpirația și absorb mirosurile neplăcute. În plus, se caracterizează printr-o rezistență crescută, proprietăți termoregulatoare excelente și efecte antibacteriene, care se obțin, de exemplu, prin adăugarea de fibre de argint. Aruncați o privire asupra articolelor de lenjerie sport pentru bărbați și femei – pe acestea din urmă le așteaptă chiloți și sutiene funcționale, în timp ce domnii pot alege dintre chiloți, boxeri și boxeri clasici. 

Cum să alegeți lenjerie sport?

Articolele de lenjerie sport trebuie să se potrivească perfect – aproape ca și o a doua piele. Bărbații optează mai ales pentru bine fixații chiloți pentru bărbați sau boxeri, în timp ce femeile rămân fidele clasicului sub forma chiloților funcționali cu croială clasică și a sutienelor sport. Însă acest lucru nu înseamnă că nu puteți îmbrăca o pereche de chiloți brazilieni sport sau de chiloți tanga - acordați însă mai multă atenție igienei în aceste cazuri. Și alegerea materialului? Depinde doar de dvs. dacă acordați întâietate fibrelor sintetice sau naturale, printre acestea din urmă se numără și lâna merino și fibrele de bambus.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 693 articole
pe pagină
1–30 din 693 articole