Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Articolele de lenjerie intimă albă se numără printre cele clasice, cu un loc de onoare în orice garderobă. Arată foarte proaspăt, de bun gust și este aproape invizibilă sub îmbrăcăminte ușoară. În special doamnele vor aprecia cămăși albe și chiloți, pe care le pot îmbrăca fără nici o grijă sub rochii transparente, sau sutiene albe cu dantelă, c...

Articolele de lenjerie intimă albă se numără printre cele clasice, cu un loc de onoare în orice garderobă. Arată foarte proaspăt, de bun gust și este aproape invizibilă sub îmbrăcăminte ușoară. În special doamnele vor aprecia cămăși albe și chiloți, pe care le pot îmbrăca fără nici o grijă sub rochii transparente, sau sutiene albe cu dantelă, cu un aspect delicat și romantic. Însă nici domnii nu ar trebui să rămână în urmă – țineți însă cont că, pentru ca boxerii clasici și boxerii să rămână cu adevărat albi, trebuie să aveți grijă de ei. 

Materialul calitativ este baza.

Pentru a ne putea simți confortabil, nu trebuie să ne strângă, zgârie sau să ne irite pe undeva. Baza pentru articolele de lenjerie intimă este un astfel de material calitativ și plăcut la atingere, care nu irită pielea. Pentru uzul zilnic sunt de preferat acele lenjerii fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Combinațiile de materiale naturale cu alte fibre, cel mai adesea elastan sau poliester, sunt și ele populare. Acest lucru îmbunătățește durabilitatea, prelungește durata de viață și crește elasticitatea lenjeriei, rezultând un confort mai mare la purtare.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 164 articole
pe pagină
1–30 din 164 articole