120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie intimă, care este plăcută la atingere și adecvată, chiar și pentru pielea sensibilă și alergică? Încercați lenjerii din lână merino, care, spre deosebire de lâna obișnuită, nu ciupește pielea, nu o irită și nu lasă mirosuri neplăcute. Avem câte ceva pentru fiecare dintre dvs. În timp ce doamnele iubesc chiloții extrem de delic...

Căutați lenjerie intimă, care este plăcută la atingere și adecvată, chiar și pentru pielea sensibilă și alergică? Încercați lenjerii din lână merino, care, spre deosebire de lâna obișnuită, nu ciupește pielea, nu o irită și nu lasă mirosuri neplăcute. Avem câte ceva pentru fiecare dintre dvs. În timp ce doamnele iubesc chiloții extrem de delicați și sutienele, domnii vor aprecia boxerii care se potrivesc perfect, iar sportivii nu vor mai putea renunța la lenjeriile funcționale din 100% lână merino, care elimină eficient transpirația. 

Faceți cunoștință cu lâna merino

Lâna merino este o lână extrem de fină produsă de oile domestice cunoscute sub numele de merino. Aceasta s-a răspândit din Maroc până în Australia și Noua Zeelandă, unde a trebuit să facă față unor condiții climatice diverse. Prin urmare, este protejată de intemperii de un fleece din fibre fine de lână care permite pielii să respire bine în zilele călduroase și o izolează perfect la temperaturi scăzute. Din acest motiv, lâna merino este folosită și pentru a confecționa sutiene sport și chiloți pentru femei, care, printre altele, elimină eficient transpirația.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–15 din 15 articole
1–15 din 15 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.