120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sunteți fan MMA? Atunci nu trebuie să vă lipsească din garderobă boxerii și boxerii clasici din ediția limitată KTV, creați de brandul cehesc Styx împreună cu însuși Karlos Terminator Vémola. Boxerii clasici sunt confecționați din bumbac 100%, în timp ce boxerii sunt perfecți pentru sport, deoarece sunt confecționați dintr-o combinație de bumba...

Sunteți fan MMA? Atunci nu trebuie să vă lipsească din garderobă boxerii și boxerii clasici din ediția limitată KTV, creați de brandul cehesc Styx împreună cu însuși Karlos Terminator Vémola. Boxerii clasici sunt confecționați din bumbac 100%, în timp ce boxerii sunt perfecți pentru sport, deoarece sunt confecționați dintr-o combinație de bumbac, modal antibacterian și lycra. Ambele piese de lenjerie intimă au elasticul decorat cu logo-ul mărcilor Styx și KTV. Boxerii clasici și boxerii KTV îi ambalăm în cutii cadou VIP, așa cum merită și cum se cuvine să fie tratate asemenea articole.

Karlos Vémola poartă lenjerie intimă marca Styx.

O lenjerie intimă bine aleasă vă oferă o senzație de confort, vă crește încrederea în sine și, în plus, vă câștigă puncte în fața partenerului. De aceea este important să alegeți lenjerii care să corespundă mărimii dvs., fabricate din materiale calitative, care sunt plăcute la atingere și nu irită pielea. O alegere potrivită sunt articolele de lenjerie intimă bărbați marca Styx, care sunt confecționate în Cehia, în mare parte din bumbac . De aceea nu este de mirare că până și Karlos Vémola a ales pentru KTV-ul său tocmai acești boxeri și boxeri clasici, ai binecunoscutului brand cehesc.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–15 din 15 articole
1–15 din 15 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.