120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjeria intimă invizibilă nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat sau femeie. Aceasta include nu numai chiloții pentru femei și boxerii pentru bărbați, ci și, de exemplu, tricourile, inclusiv tricourile anti-transpirație. Dacă sunteți în căutarea unei lenjerii de corp discrete, fabricate în Republica Cehă, vă va plăcea marca Cov...

Lenjeria intimă invizibilă nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat sau femeie. Aceasta include nu numai chiloții pentru femei și boxerii pentru bărbați, ci și, de exemplu, tricourile, inclusiv tricourile anti-transpirație. Dacă sunteți în căutarea unei lenjerii de corp discrete, fabricate în Republica Cehă, vă va plăcea marca Covert. Avantajul lenjeriei de corp este că nu este vizibilă sub haine. Este cel mai adesea purtată sub materiale transparente.

Descoperiți avantajele lenjeriei intime invizibile

Cea mai mare parte a lenjeriei de corp este disponibilă în lenjerie intimă de culoarea cărnii. Lenjeria intimă bej se potrivește perfect cu tonul pielii tale, așa că nu se va vedea sub o cămașă, o bluză sau un tricou alb. Sunt disponibili chiloți invizibili, boxeri și tricouri și maiouri invizibile. Atât doamnele, cât și domnii pot alege din această gamă. Lenjeria intimă invizibilă este cel mai adesea confecționată din bumbac. Pentru chiloți și boxeri, se folosește un material mixt, care constă din bumbac și elastan. Elastanul conferă bumbacului elasticitate, astfel încât lenjeria intimă se adaptează perfect la curbele dumneavoastră.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–6 din 6 articole
1–6 din 6 articole