120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 400.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căldura verii sau o vizită la parcul acvatic nu vă va mai surprinde datorită costumelor de baie elegante pentru bărbați. Pantalonii scurți de baie sunt o piesă din garderoba masculină care nu trebuie să îți lipsească, fie că preferi să te zbenguiești în valuri sau să stai la barul de pe plajă. Vă vor plăcea costumele noastre de baie ieftine și d...

Căldura verii sau o vizită la parcul acvatic nu vă va mai surprinde datorită costumelor de baie elegante pentru bărbați. Pantalonii scurți de baie sunt o piesă din garderoba masculină care nu trebuie să îți lipsească, fie că preferi să te zbenguiești în valuri sau să stai la barul de pe plajă. Vă vor plăcea costumele noastre de baie ieftine și de designer pentru bărbați.

Costume de baie pentru bărbați care au stil

Pantalonii scurți de baie au fost cel mai popular tip de costum de baie pentru bărbați în ultimii ani și nu suntem surprinși. Croiala lor este extrem de confortabilă și, datorită cordonului de strângere în talie, rămân unde trebuie. Apoi completați cu un halat moale și papuci unici și sunteți gata pentru un weekend la spa.


Materialul pantalonilor scurți de baie este ușor, se poartă bine și se usucă rapid. Pantalonii scurți de baie cu un design modern și culori strălucitoare te vor face cu ușurință regele oricărei petreceri la piscină.

Pantaloni scurți de baie care ți se potrivesc

Costumele de baie pentru bărbați sub formă de pantaloni scurți de baie se potrivesc oricărei siluete. Fie că alegi un costum de baie ieftin pentru bărbați sau o piesă de designer, este clar de la prima vedere că te pricepi la tendințele masculine. Un pariu sigur sunt costumele de baie Calvin Klein sau Puma, care produc atât costume de baie pentru bărbați, cât și pentru femei. Bărbaților mai aventuroși le vor plăcea costumele de baie pentru bărbați de la Styx sau 69SLAM, renumite pentru modelele lor unice.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

31–60 din 145 articole
pe pagină