120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Știați că picioarele reci pot fi de vină pentru o stare de spirit proastă în timpul iernii? De aceea, nu ar trebui să vă lipsească din garderoba dvs. șosetele călduroase pentru femei. Dacă picioarele vă sunt reci, un strat suplimentar de haine nu vă va ajuta. Șosetele de iarnă adecvate pentru femei trebuie să ajungă cel puțin până la jumătatea g...

Știați că picioarele reci pot fi de vină pentru o stare de spirit proastă în timpul iernii? De aceea, nu ar trebui să vă lipsească din garderoba dvs. șosetele călduroase pentru femei. Dacă picioarele vă sunt reci, un strat suplimentar de haine nu vă va ajuta. Șosetele de iarnă adecvate pentru femei trebuie să ajungă cel puțin până la jumătatea gambei pentru a acoperi cât mai bine zona gleznei. Fiți atenți la tiv, care nu trebuie să strângă piciorul, dar nici să fie prea larg. Alegeți șosete călduroase pentru femei în funcție de faptul că doriți să faceți sport sau să vă relaxați acasă.

Șosete călduroase în funcție de tipul de activitate

Alegeți șosete izolate pentru femei în funcție de scop. Dacă mergeți la patinaj, la schi, la schi fond sau pur și simplu vă plimbați, alegeți șosete funcționale care să vă țină picioarele calde, dar care să și elimine transpirația care ar putea începe să vă răcească picioarele după un timp. Cea mai populară lenjerie de corp funcțională este lâna merinos. Știați că sunt disponibile și șosete din merino? Mai ales în zilele de iarnă, veți aprecia proprietățile lor de termoreglare perfectă și absorbția excelentă și fără mirosuri. Pentru momentele de relaxare acasă, lângă șemineu sau sub o pătură, poartă șosete tricotate confortabile pentru femei, care vor avea grijă de confortul tău termic perfect.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–17 din 17 articole
1–17 din 17 articole