120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați un cadou pentru tatăl, bunicul, fratele sau partenerul dvs.? Cu papucii de casă, veseli și colorați, nu veți călca pe lângă. De exemplu, papucii de casă ai brandului Dedoles sunt disponibili în diferite motive și astfel puteți alege cu ușurință un design care să fie pe gustul destinatarului. Nu trebuie să vă gândiți prea mult la ce cado...

Căutați un cadou pentru tatăl, bunicul, fratele sau partenerul dvs.? Cu papucii de casă, veseli și colorați, nu veți călca pe lângă. De exemplu, papucii de casă ai brandului Dedoles sunt disponibili în diferite motive și astfel puteți alege cu ușurință un design care să fie pe gustul destinatarului. Nu trebuie să vă gândiți prea mult la ce cadou să-i oferiți profesorului, fotografului, grădinarului, pasionatului de benzi desenate sau iubitorului de animale. Papucii de casă cu motive vesele vor fi pe placul oricărui bărbat.

Papuci de casă nu doar pentru casă

La alegerea papucilor de casă pentru bărbați, alegerea mărimii este esențială. Papucii trebuie să stea bine pe picior. Papucii de casă de mărime prea mică ar aluneca din picior, în timp ce o mărime prea mare ar lăsa călcâiul să se vadă. Dacă sunteți în căutarea unor papuci de casă confortabili, căutați-i pe cei care au o căptușeală din spumă cu memorie și se așează perfect la picior. Avantajul papucilor din țesătură este greutatea lor redusă iar asta îi face foarte ușor de purtat chiar și în călătorii. Dvs. vă veți simți ca acasă, chiar și în călătorii, purtând papucii veseli de casă pentru bărbați.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–9 din 9 articole
1–9 din 9 articole