120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Acești chiloți pentru bărbați din bumbac bio vă oferă confort pe întreaga durată a zilei. Croiala strânsă, fără picior, este ideală pentru pantaloni strâmți sau îmbrăcămintea sport, iar împreună cu bumbacul organic formează o combinație complet unică. Bumbacul este foarte moale și plăcut la atingere, nu irită pielea și absoarbe bine umezeala, ce...

Acești chiloți pentru bărbați din bumbac bio vă oferă confort pe întreaga durată a zilei. Croiala strânsă, fără picior, este ideală pentru pantaloni strâmți sau îmbrăcămintea sport, iar împreună cu bumbacul organic formează o combinație complet unică. Bumbacul este foarte moale și plăcut la atingere, nu irită pielea și absoarbe bine umezeala, ceea ce va fi apreciat de părțile dvs. intime. Dacă veți considera chiloții de bărbați, din bumbac, mai potriviți pentru dvs., adăugați în garderobă articole precum boxeri clasici sau boxeri din bumbac bio. Cu siguranță nu veți da greși (și nici nu vă veți face de rușine) cu aceștia.

De ce să achiziționați lenjerie intimă din bumbac bio?

Cultivarea bumbacului organic este foarte ecologică – nu utilizează îngrășăminte și pesticide sintetice, iar după recoltare solul este întotdeauna lăsat o perioadă de timp pentru a se odihni. Rezultatul este un material ecologic și rezistent, care nu irită nici măcar pielea sensibilă, fiind deci ideal și pentru persoanele cu probleme de piele sau alergii. Și pentru că nu era de ajuns, vine și rândul portofelului dvs. Lenjeriile pentru bărbați șișosetele din bumbac bio sunt mult mai calitative și mai rezistente, deci nu va trebui să mai cheltuiți așa des bani pe articole noi.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.