120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiloții pentru bărbați din bumbac organic vă vor menține confortul pe tot parcursul zilei. Croiala strânsă, fără picior, este ideală pentru pantaloni strâmți sau îmbrăcămintea sport, iar împreună cu bumbacul organic formează o combinație complet unică. Bumbacul este foarte moale și plăcut la atingere, nu irită pielea și absoarbe bine umezeala, ...

Chiloții pentru bărbați din bumbac organic vă vor menține confortul pe tot parcursul zilei. Croiala strânsă, fără picior, este ideală pentru pantaloni strâmți sau îmbrăcămintea sport, iar împreună cu bumbacul organic formează o combinație complet unică. Bumbacul este foarte moale și plăcut la atingere, nu irită pielea și absoarbe bine umezeala, ceea ce va fi apreciat de părțile dvs. intime. Dacă veți considera chiloții de bărbați, din bumbac, mai potriviți pentru dvs., adăugați în garderobă articole precum boxeri clasici sau boxeri din bumbac bio. Cu siguranță nu veți da greși (și nici nu vă veți face de rușine) cu aceștia.

De ce să achiziționați lenjerie intimă din bumbac bio?

Cultivarea bumbacului organic este foarte ecologică – nu utilizează îngrășăminte și pesticide sintetice, iar după recoltare solul este întotdeauna lăsat o perioadă de timp pentru a se odihni. Rezultatul este un material ecologic și rezistent, care nu irită nici măcar pielea sensibilă, fiind deci ideal și pentru persoanele cu probleme de piele sau alergii. Și pentru că nu era de ajuns, vine și rândul portofelului dvs. Lenjeriile pentru bărbați șișosetele din bumbac bio sunt mult mai calitative și mai rezistente, deci nu va trebui să mai cheltuiți așa des bani pe articole noi.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie