120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutiene Wonderbra


Wonderbra este o companie canadiană specializată în fabricarea de sutiene senzuale sau alte articole de lenjerie intimă pentru femei. Portofoliul Wonderbra include în mod inerent sutiene cu decolteuri adânci sau sutiene cu design atipic.


Denumirea Wonderbra a fost dată inițial unui tip de sutien push-up cu armături care a câștigat popularitate la nivel mondial în anii 90. Deși numele Wonderbra a fost înregistrat pentru prima dată în SUA în 1955, brandul a fost inventat în Canada. În 1961, compania a introdus pe piață sutienul push-up model 1300. Acest sutien a devenit unul dintre cele mai bine vândute modele din Canada și este practic identic cu Wonderbra-ul de astăzi.

Categorii preferate

Niciun produs nu corespunde acestui producător.

Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.