120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutiene balconette cu armături, sunt o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Îți susțin frumos sânii, îți oferă un decolteu complet și pot ameliora, chiar și durerile de spate. Cupele sunt întărite fie cu căptușeală detașabilă, fie cu spumă de întărire, ceea ce conferă bustului o formă rotundă perfectă. Pe lângă modelele complet întări...

Sutiene balconette cu armături, sunt o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Îți susțin frumos sânii, îți oferă un decolteu complet și pot ameliora, chiar și durerile de spate. Cupele sunt întărite fie cu căptușeală detașabilă, fie cu spumă de întărire, ceea ce conferă bustului o formă rotundă perfectă. Pe lângă modelele complet întărite, există și modele semi-întărite, în care doar partea inferioară a cupei este umplută, în timp ce partea superioară este decorată cu dantelă sau plasă transparentă. Preferați să purtați sutiene neîntărite? Și pe acestea le puteți găsi la noi!

Cum să alegeți un sutien de damă?

Recunoașteți imediat un sutien care se potrivește bine, deoarece vă face să arătați mai slabă, nu trebuie să stați aplecată, iar sâni dvs. vor arăta mai fermi. Un decolteu frumos formează sutienele triunghiulare cu cupe întărite, seducătoarele bardot, a căror formă accentuează mai ales linia superioară a sânilor, sau sutienele push-up, care ridică și modelează sânii în mod natural. Dacă preferați să purtați tricouri și rochii strâmte, achiziționați un sutien fără cusături, cu armături,, care este aproape invizibil sub îmbrăcăminte.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 73 articole
pe pagină
1–30 din 73 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.