120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Maieurile simple nu sunt niciodată suficiente în garderoba unui bărbat. Clasice sunt maieurile pentru bărbați pe alb sau negru, care se potrivesc perfect sub o cămașă sau tricou transparent. Le puteți purta totuși și la plajă sau la sală și, în combinație cu lenjeria intimă sunt perfecte și pe timp de noapte. În general, acestea pot înlocui pija...

Maieurile simple nu sunt niciodată suficiente în garderoba unui bărbat. Clasice sunt maieurile pentru bărbați pe alb sau negru, care se potrivesc perfect sub o cămașă sau tricou transparent. Le puteți purta totuși și la plajă sau la sală și, în combinație cu lenjeria intimă sunt perfecte și pe timp de noapte. În general, acestea pot înlocui pijamalele pentru bărbați, pe care le puteți scoate din sertar pe perioada iernii.  

Materialul calitativ este baza.

Articolele de lenjerie intimă și îmbrăcăminteconfecționate din materiale de calitate și plăcute constituie baza fiecărei garderobe. Mizați pe bumbac, un material natural care este potrivit și pentru pielea sensibilă, ce absoarbe transpirația, este plăcut la atingere și este ideală chiar și pentru cei ce suferă de alergii. Acesta este adesea utilizat în combinație cu alte fibre, cel mai frecvent elastan sau poliester. Acest lucru îmbunătățește durabilitatea, prelungește durata de viață și crește elasticitatea îmbrăcămintei, rezultând un confort mai mare la purtare.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.