Crăciun de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Știați că există șosete speciale pentru pantofi desculți pentru picioarele goale? Experții recomandă chiar să purtați șosete speciale cu pantofi desculți. Șosetele clasice au un vârf îngust care formează degetele într-o formă nefirească. Ciorapii Barefoot au vârful lat și susțin astfel forma naturală a piciorului. Dacă sunteți în căutarea unor ș...

Știați că există șosete speciale pentru pantofi desculți pentru picioarele goale? Experții recomandă chiar să purtați șosete speciale cu pantofi desculți. Șosetele clasice au un vârf îngust care formează degetele într-o formă nefirească. Ciorapii Barefoot au vârful lat și susțin astfel forma naturală a piciorului. Dacă sunteți în căutarea unor șosete cehești pentru femei în stil barefoot, inspirați-vă de la Voxx.

Încurajați mersul natural

Șosetele desculțe nu numai că au vârful mai larg, astfel încât degetele să se poată mișca liber, dar au și o secțiune mai lejeră la gleznă. Șosetele pentru femei desculțe de la Voxx se mândresc cu un vârf înlănțuit pentru a vă menține degetele de la picioare confortabile. Este confecționat dintr-un material amestecat, în care predomină bumbacul. Aceștia absorb sudoarea, deci sunt perfecți pentru activitățile sportive. Șosetele Barefoot sunt disponibile și în varianta pentru bărbați. Dacă ești un iubitor al mersului desculț, această piesă de lenjerie intimă nu ar trebui să lipsească din garderoba ta.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–6 din 6 articole
1–6 din 6 articole