120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Negrul este considerat o culoare atemporală și universală. De aceea, lenjeria neagră este atât de populară. Îl puteți purta sub orice ținută. Dar nu uitați că culorile deschise și țesăturile subțiri și transparente nu se înțeleg cu negrul. Lenjeria intimă transparentă, cum ar fi boxerii negri, este una dintre cele mai mari greșeli de modă din zi...

Negrul este considerat o culoare atemporală și universală. De aceea, lenjeria neagră este atât de populară. Îl puteți purta sub orice ținută. Dar nu uitați că culorile deschise și țesăturile subțiri și transparente nu se înțeleg cu negrul. Lenjeria intimă transparentă, cum ar fi boxerii negri, este una dintre cele mai mari greșeli de modă din zilele noastre. Sub haine albe și materiale ușoare, lenjeria de corp pentru bărbați de culoare albă sau de culoarea cărnii este cea mai bună alegere.

Cele mai populare piese de lenjerie de corp pentru bărbați în negru

Negrul este o culoare asociată cu autoritatea, puterea și misterul. În plus, reprezintă exclusivitate și lux. De aceea este atât de atrăgătoare mai ales pentru sexul fragil. Lenjeria intimă neagră nu ar trebui, prin urmare, să lipsească din garderoba niciunui bărbat. Negrul este, de asemenea, practic. Pe chiloții negri, pe pantalonii scurți pentru bărbați și pe șosete nu sunt vizibile pete. De aceea vă simțiți confortabil și în siguranță în ele. Petele mici, care ar însemna să cumpărați piese noi de lenjerie de culoare deschisă, nu sunt o problemă în negru. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 404 articole
pe pagină
1–30 din 404 articole