Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Albul este o culoare versatilă, ușor de combinat. Iată de ce nu ar trebui să îți lipsească lenjeria albă din garderobă. Culoarea albă evocă sentimente de gingășie și inocență. Dacă sunteți un fan al tandreții, nu trebuie să vă lipsească lenjeria intimă în alb. Dar aveți grijă sub ce haine îl purtați. De exemplu, un sutien alb care se întrezăreșt...

Albul este o culoare versatilă, ușor de combinat. Iată de ce nu ar trebui să îți lipsească lenjeria albă din garderobă. Culoarea albă evocă sentimente de gingășie și inocență. Dacă sunteți un fan al tandreții, nu trebuie să vă lipsească lenjeria intimă în alb. Dar aveți grijă sub ce haine îl purtați. De exemplu, un sutien alb care se întrezărește este o transgresiune majoră într-o ținută neagră. Purtați numai lenjerie intimă neagră sub haine negre.

Avantajele lenjeriei de corp albe pentru femei

Cel mai mare avantaj al lenjeriei albe pentru femei este neutralitatea sa. Va fi apreciat de toate femeile care iubesc clasicul, încrederea și convenția, care nu se simt ca niște rebele și nu au nevoie să iasă în evidență din mulțime. Ei sunt mulțumiți de fluxul lor. Și dacă doriți să experimentați puțin cu culoarea? Albul se potrivește cu orice culoare, așa că nu puteți da greș atunci când alegeți următoarea culoare. Încearcă să combini un tanga sau un chiloțel alb cu un sutien subtil pudrat sau piersic. În lenjerie albă poți ieși în societate, dar și pentru sport. Poartă șosete, chiloți și un sutien sport de culoare albă. Puteți să vă conectați chiar și atunci când transpirați în sala de sport.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 93 articole
pe pagină
1–30 din 93 articole