120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 400.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Deoarece lenjeria intimă este în cel mai apropiat contact cu pielea, trebuie să se înțeleagă cu aceasta. Țesătura trebuie să fie de o calitate suficientă pentru a nu irita pielea. Dacă doriți să vă asigurați că purtați lenjerie intimă bărbătească fabricată din materiale sigure, căutați certificarea Öeko-Tex. Eticheta Öeko-Tex este, de asemenea, ...

Deoarece lenjeria intimă este în cel mai apropiat contact cu pielea, trebuie să se înțeleagă cu aceasta. Țesătura trebuie să fie de o calitate suficientă pentru a nu irita pielea. Dacă doriți să vă asigurați că purtați lenjerie intimă bărbătească fabricată din materiale sigure, căutați certificarea Öeko-Tex. Eticheta Öeko-Tex este, de asemenea, importantă atunci când alegeți lenjeria de corp pentru copii.

Ce este Öeko-Tex?

Öeko-Tex este un sistem internațional de certificare care verifică calitatea textilelor utilizate, de exemplu, pentru producția de lenjerie de corp. Se verifică dacă țesătura este produsă exclusiv din materiale nepericuloase. Sistemul de certificare este în vigoare din 1992. Datorită acesteia, clientul știe că achiziționează calitate și siguranță garantate. Certificatul Öeko-Tex Standard poate fi găsit pe boxerii, șosetele și chiloții pentru bărbați. Textilele din care este confecționată lenjeria intimă au fost testate pentru valoarea pH-ului, eventualul conținut de pesticide, formaldehidă, metale grele, conservanți etc. Coloranții sunt testați pentru a se verifica posibila prezență a substanțelor cancerigene și alergene. Datorită certificatului, știți că purtați lenjerie intimă care nu dăunează sănătății dumneavoastră. Oferim, de asemenea, lenjerie de corp pentru femei certificată.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 613 articole
pe pagină
1–30 din 613 articole