120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie intimă practică pentru copii? Încearcă lenjeria neagră pentru copii. Avantajul culorii negre este că ascunde foarte mult. Copiii sunt ca un sac de purici. Nu stau locului pentru o vreme, iar hainele și lenjeria murdare sunt la ordinea zilei. Amintește-ți doar când vin de afară, se descalță și vezi șosete care dimineața erau încă...

Căutați lenjerie intimă practică pentru copii? Încearcă lenjeria neagră pentru copii. Avantajul culorii negre este că ascunde foarte mult. Copiii sunt ca un sac de purici. Nu stau locului pentru o vreme, iar hainele și lenjeria murdare sunt la ordinea zilei. Amintește-ți doar când vin de afară, se descalță și vezi șosete care dimineața erau încă albe sau colorate! Salvează-ți nervii și cumpără-le copiilor tăi șosete negre pentru copii. Chiar dacă rămâne o pată pe ele după spălare, aceasta nu se va vedea. Știați că pentru copii negrul este o culoare pentru adulți? Fă-i fericiți cu lenjerie intimă neagră pentru fete sau băieți. Se vor simți mândri!

Tăietura confortabilă și materialele plăcute ale lenjeriei de corp în negru

Alfa și omega lenjeriei de corp pentru copii este materialul de producție de calitate și potrivirea perfectă. În ceea ce privește materialele, alegeți-le în principal pe cele naturale. Ideal este 100% bumbac sau o combinație cu elastan. Amestecul de bumbac/elastan este utilizat în principal pentru a coase boxeri și chiloți negri pentru copii. Asigură că lenjeria intimă se lipește perfect de corp. Pentru pantalonii scurți negri pentru copii, țineți cont în special de elasticul din talie, care asigură că pantalonii scurți nu alunecă în jos. Cauciucul trebuie să fie suficient de lat, nu trebuie să ciupească sau să zgârie. Pentru chiloții de fete, concentrați-vă pe elasticul din jurul coapselor. Aceștia ar trebui să urmeze piciorul copilului, dar să nu fie strâmți sau inutil de largi.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–7 din 7 articole
1–7 din 7 articole