120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Boxerii pentru bărbați sunt cu siguranță articolul preferat de lenjerie intimă dacă afară este o vară călduroasă. Datorită respirabilității lor, îi puteți fără grijă purta la plimbare, îi puteți folosi ca și substitut pentru costume de baie, și nu numai. Acum vă oferim sofisticații boxeri pentru bărbați cu buzunare. Așadar dacă vă aflați unde...

Boxerii pentru bărbați sunt cu siguranță articolul preferat de lenjerie intimă dacă afară este o vară călduroasă. Datorită respirabilității lor, îi puteți fără grijă purta la plimbare, îi puteți folosi ca și substitut pentru costume de baie, și nu numai. Acum vă oferim sofisticații boxeri pentru bărbați cu buzunare. Așadar dacă vă aflați undeva în boxeri și aveți nevoie de un buzunar pentru șervețele, atunci acești boxeri sunt soluția inteligentă pentru care puteți opta în acel moment. Trebuie doar să alegeți culoarea preferată și puteți achiziționa de la noi foarte ieftin acești boxeri ingenioși!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–25 din 25 articole
1–25 din 25 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.