120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Boxerii pentru bărbați clasici sunt cu siguranță una dintre soluțiile adecvate dacă vă gândiți la ce lenjerie intimă să purtați atunci când mergeți la sală sau în oraș, la vreun eveniment, dar și pur și simplu prin casă. Sunt fabricați din materiale plăcute la atingere, care oferă corpului acel confort pe care îl așteptați de la lenjeria inti...

Boxerii pentru bărbați clasici sunt cu siguranță una dintre soluțiile adecvate dacă vă gândiți la ce lenjerie intimă să purtați atunci când mergeți la sală sau în oraș, la vreun eveniment, dar și pur și simplu prin casă. Sunt fabricați din materiale plăcute la atingere, care oferă corpului acel confort pe care îl așteptați de la lenjeria intimă. Datorită croielii lor, dar și datorită elasticului clasic, aceștia se mențin la locul lor, fără să alunece. Alegeți și dvs. din oferta noastră bogată de boxeri clasici pentru bărbați ,de diferite culori, dar la prețuri foarte accesibile pentru portofelul dvs. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 108 articole
pe pagină
1–30 din 108 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.