120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Satinul este un material de îmbrăcăminte foarte luxos, dorit și apreciat, care a pătruns în lumea lenjeriei intime pentru femei. Îl veți adora pentru structura sa, suprafața sa netedă și delicatețea la atingere. Acum puteți avea și dvs. șorturi din satin pentru damă. Mizați pe calitate și mai ales pe confortul purtării lenjeriei intime. Vă of...

Satinul este un material de îmbrăcăminte foarte luxos, dorit și apreciat, care a pătruns în lumea lenjeriei intime pentru femei. Îl veți adora pentru structura sa, suprafața sa netedă și delicatețea la atingere. Acum puteți avea și dvs. șorturi din satin pentru damă. Mizați pe calitate și mai ales pe confortul purtării lenjeriei intime. Vă oferim șorturi din satin pentru damă într-o multitudine de variante de culoare. Puteți folosi aceste șorturi din satin pentru damă atât prin casă, cât și pe timp de noapte. Purtându-i, vă veți simți grozav și plină de încredere.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–12 din 12 articole
1–12 din 12 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.