120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

V-ar place să vă extindeți colecția de lenjerie intimă cu boxeri de damă cu elastic clasic? Atunci sunteți la locul potrivit. Nu veți pleca cu mâna goală din magazinul nostru. Boxerii nu mai reprezintă un articol predominant pentru bărbați, iar femeile se pot bucura de toate avantajele pe care le oferă acest articol de lenjerie intimăBoxerii ...

V-ar place să vă extindeți colecția de lenjerie intimă cu boxeri de damă cu elastic clasic? Atunci sunteți la locul potrivit. Nu veți pleca cu mâna goală din magazinul nostru. Boxerii nu mai reprezintă un articol predominant pentru bărbați, iar femeile se pot bucura de toate avantajele pe care le oferă acest articol de lenjerie intimăBoxerii pentru dame cu elastic clasic sunt ideali pentru purtatul prin casă și pe timp de noapte. Elasticul lat, cu care sunt dotați boxerii, este confortabil și face boxerii să fie agreabil de purtat. Nu mai trebuie să vă temeți că vă vor strânge. Cu alte cuvinte boxerii pentru dame cu elastic clasic reprezintă unul dintre cele mai comode articole de îmbrăcăminte pe care vi le puteți achiziționa. Sunt ideali pentru zilele de lenevit și relaxare în intimitatea casei.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 74 articole
pe pagină
1–30 din 74 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.