120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Fibra artificială este un material din ce în ce mai căutat, în special datorită proprietăților sale unice pe care nu le veți găsi în niciun alt material. Reține în mod excelent umezeala, ceea ce îl face să fie apreciat în special de sportivi și de persoanele care transpiră mai mult. În plus, acest material este rezistent la șifonare, astfel î...

Fibra artificială este un material din ce în ce mai căutat, în special datorită proprietăților sale unice pe care nu le veți găsi în niciun alt material. Reține în mod excelent umezeala, ceea ce îl face să fie apreciat în special de sportivi și de persoanele care transpiră mai mult. În plus, acest material este rezistent la șifonare, astfel încât îl puteți spăla și călca fără griji. Printre beneficiile acestui material se numără și comoditatea și flexibilitatea sa. De aceea se potrivește perfect. Și tocmai de aceea chiloții din fibră artificială sunt un pariu sigur dacă sunteți în căutare de calitate la un preț bun. Iar aceștia nu lipsesc nici din oferta noastră. Oferiți o șansă acestui material! Alegeți-vă croiala și brandul preferat al chiloților fabricați din microfibră. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 92 articole
pe pagină
1–30 din 92 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.