120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiar dacă chiloții de damă cu croială clasică nu sunt vizibili în mare parte a zilei, asta nu înseamnă că ar trebui să neglijăm acest articol de bază de lenjerie intimă. Chiar dimpotrivă. Orice bărbat apreciază atunci când femeia are grijă și de ea. Uitați de vechii și uzații chiloți din dulap și achiziționați chiloți de damă sexy, cu croial...

Chiar dacă chiloții de damă cu croială clasică nu sunt vizibili în mare parte a zilei, asta nu înseamnă că ar trebui să neglijăm acest articol de bază de lenjerie intimă. Chiar dimpotrivă. Orice bărbat apreciază atunci când femeia are grijă și de ea. Uitați de vechii și uzații chiloți din dulap și achiziționați chiloți de damă sexy, cu croială clasică, care vă vor flata silueta. Cu dantelă, din diferite materiale și mai ales cu diferite culori. Chiloții de damă, cu croială clasică vă sunt la îndemână atunci când vreți să arătați bine. Pe sub rochii mulate se potrivesc cel mai bine chiloți de damă fără tiv. Dacă preferați chiloții de damă de firmă, atunci oferta noastră vă va bucura. Aici veți găsi piese din noile colecții ale brandurilor mondiale, dar și articole ce au devenit piese de cult.

 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 331 articole
pe pagină
1–30 din 331 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.