120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Costumele de baie monocrome sunt deja plictisitoare. Acest articol de bază din garderoba dvs. ar putea fi îmbunătățit. Înlocuiți partea inferioară a costumului cu una colorată și în câteva momente aveți un nou costum de baie. Veți arăta mereu altfel atunci când mergeți la piscină. Oferim slipuri pentru costume de baie într-o multitudine de f...

Costumele de baie monocrome sunt deja plictisitoare. Acest articol de bază din garderoba dvs. ar putea fi îmbunătățit. Înlocuiți partea inferioară a costumului cu una colorată și în câteva momente aveți un nou costum de baie. Veți arăta mereu altfel atunci când mergeți la piscină. Oferim slipuri pentru costume de baie într-o multitudine de forme, adecvate pentru diferite tipuri de corp. Dacă preferați o croială clasică, o puteți îmbunătăți alegând un model sau o culoare interesantă. Pentru doamnele mai îndrăznețe, care au ceva de arătat, avem slipuri pentru costumul de baie în formă de triunghi, legate artistic prin șnururi subțiri. Arată excepțional pe corp. Achiziționați slipuri pentru costumele de baie din magazinul nostru.

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.