120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

V-ați îndrăgostit de chiloții tanga de damă, cu croială clasică? Achiziționați-vă alte articole interesante, din oferta noastră. Branduri de excepție, culori vii, croieli și materiale interesante. Chiloții tanga de damă, cu croială clasică, reprezintă un compromis între articolele de îmbrăcăminte comodă și cele sexy. Multe doamne îi poartă d...

V-ați îndrăgostit de chiloții tanga de damă, cu croială clasică? Achiziționați-vă alte articole interesante, din oferta noastră. Branduri de excepție, culori vii, croieli și materiale interesante. Chiloții tanga de damă, cu croială clasică, reprezintă un compromis între articolele de îmbrăcăminte comodă și cele sexy. Multe doamne îi poartă de mult timp, doar pentru că bărbaților le plac. Deși, recunoaștem, este și acesta un plus. Chiar și așa, este valabil că trebuie să știți să purtați chiloții tanga. Dacă știți cum să îi combinați, veți iubi și dvs. chiloții tanga. În afară de brandurile clasice, avem în oferta de rezervă și articole iconice, de la branduri de renume. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–23 din 23 articole
1–23 din 23 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.