120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiar dacă pe timpul verii le dăm la o parte, odată cu sfârșitul acesteia, ne întoarcem cu drag la ele. În special doamnele care trebuie să își simtă mereu picioarele calde. Este vorba despre șosetele joase de damă. Sunt o soluție plăcută de compromis pentru dvs., atunci când aveți încălțări joase sau cizme înguste și nu vreți să vă arătați ș...

Chiar dacă pe timpul verii le dăm la o parte, odată cu sfârșitul acesteia, ne întoarcem cu drag la ele. În special doamnele care trebuie să își simtă mereu picioarele calde. Este vorba despre șosetele joase de damă. Sunt o soluție plăcută de compromis pentru dvs., atunci când aveți încălțări joase sau cizme înguste și nu vreți să vă arătați șosetele. Șosetele tip tălpici sunt ideale și pentru încălțămintea sport. La noi puteți găsi șosete joase, atât în culori vii, cât și clasice. Materialul este respirabil, confortabil și plăcut la atingere, ceea ce le face potrivite pentru uzul zilnic, pentru relaxare în intimitatea casei, dar și pentru activități sportive. La noi, puteți achiziționa șosetele joase de damă în seturi avantajoase, cu mai multe perechi. Reînnoiți-vă rezerva de șosete, nu sunt niciodată suficiente! 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 65 articole
pe pagină
1–30 din 65 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.