120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Vă anunțăm că șosetele înalte de damă sunt din nou la modă, așa că trebuie să faceți și dvs. rost de ele. Culori neutre, dar și culori nebunatice, cu care veți ieși în evidență. Nu vă temeți să purtați șosete. Celor mai puțin îndrăzneți le recomandăm să înceapă cu șosete în culori neutre, care pot fi ascunse și combinate cu ușurință. Sunteți de...

Vă anunțăm că șosetele înalte de damă sunt din nou la modă, așa că trebuie să faceți și dvs. rost de ele. Culori neutre, dar și culori nebunatice, cu care veți ieși în evidență. Nu vă temeți să purtați șosete. Celor mai puțin îndrăzneți le recomandăm să înceapă cu șosete în culori neutre, care pot fi ascunse și combinate cu ușurință. Sunteți deja mândra proprietară a unor șosete înalte? Atunci veți avea nevoie de ceva mai îndrăzneț. Încercați șosete monocrome, mereu trendy, sau chiar și șosete cu modele. Vă încumetați? Trebuie doar să le combinați ingenios și ținuta dvs. va căpăta un aspect cu totul nou. Acasă nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aspect. În acest caz, ar fi mai bine să alegeți modele confecționate din materiale călduroase! 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 229 articole
pe pagină
1–30 din 229 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.