120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Veți aprecia șosetele funcționale de damă în special când faceți sport sau sunteți încălțați în pantofi închiși, pe care îi aveți toată ziua în picioare. Lăsați-vă picioarele să respire mulțumită șosetelor funcționale de damă corecte. Moliciunea, elasticitatea și, mai presus de toate, calitatea și respirabilitatea sunt principalele cerințe pe...

Veți aprecia șosetele funcționale de damă în special când faceți sport sau sunteți încălțați în pantofi închiși, pe care îi aveți toată ziua în picioare. Lăsați-vă picioarele să respire mulțumită șosetelor funcționale de damă corecte. Moliciunea, elasticitatea și, mai presus de toate, calitatea și respirabilitatea sunt principalele cerințe pentru orice șosete funcționale, pe care noi suntem gata să le îndeplinim. Spuneți adio picioarelor transpirate și mirosurilor neplăcute. Am pregătit pentru dvs. o gamă largă de șosete calitative, de diferite mărimi și culori. Vă puteți achiziționa șosete joase, ce pot fi cu ușurință ascunse în încălțăminte. Economisiți bani, datorită seturilor avantajoase cu șosete funcționale pentru damă, unde veți găsi mai multe perechi.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 40 articole
pe pagină
1–30 din 40 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.