120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiloții de damă  funcționali sunt confecționați din materiale calitative, care sunt foarte plăcute la atingere. Chiloții funcționali pe care vi-i oferim, nu vă vor strânge, ciupi sau irita pielea. De obicei, tivul acestora este cusut cu elasticul, ceea ce înseamnă cu acești chiloți stau la locul lor și dvs. vă oferă o senzație minunată, în...

Chiloții de damă  funcționali sunt confecționați din materiale calitative, care sunt foarte plăcute la atingere. Chiloții funcționali pe care vi-i oferim, nu vă vor strânge, ciupi sau irita pielea. De obicei, tivul acestora este cusut cu elasticul, ceea ce înseamnă cu acești chiloți stau la locul lor și dvs. vă oferă o senzație minunată, în timpul oricărei performanțe sportive. Acești chiloți de damă funcționali sunt perfecți atât pentru activități sportive, cât și pentru uz zilnic. Designul special este îmbunătățit și mai mult de elasticul elegant, care accesorizează perfect chiloții funcționali și în același timp nu zgârie pielea.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 34 articole
pe pagină
1–30 din 34 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.