120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu ratați această ofertă de chiloți tanga funcționali pentru damă. În timpul performanțelor sportive, femeile trebuie să se poată baza 100% pe articolele de lenjerie intimă, pentru a putea obține cele mai bune rezultate. Uitați de materialele care vă irită pielea, de chiloții strâmți și puneți calitatea pe primul loc. Comercializăm chiloți ta...

Nu ratați această ofertă de chiloți tanga funcționali pentru damă. În timpul performanțelor sportive, femeile trebuie să se poată baza 100% pe articolele de lenjerie intimă, pentru a putea obține cele mai bune rezultate. Uitați de materialele care vă irită pielea, de chiloții strâmți și puneți calitatea pe primul loc. Comercializăm chiloți tanga funcționali, foarte plăcuți la atingere. Nu vă vor împiedica în timpul antrenamentelor. Elasticul solid este garanția faptului că lenjeria intimă rămâne la locul ei. În același timp, puteți fi siguri că elasticul nu vă va strânge sau încurca în vreun fel. Oferiți-vă chiloți tanga de damă funcționali, de înaltă calitate și dedicați-vă din plin activității dvs. sportive preferate.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–9 din 9 articole
1–9 din 9 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.