Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Vreți să completați rezerva de lenjerie intimă? Căutați piese sexy, care să fie în același timp și comode? Atunci soluția ideală pentru dvs. sunt acești chiloți de damă pe picior. Un tip de lenjerie intimă, pe care femeile îl adoră și de la care bărbații nu își mai pot lua ochii :-) Sunt ideali pe sub rochii largi, blugi strâmți și mai ales...

Vreți să completați rezerva de lenjerie intimă? Căutați piese sexy, care să fie în același timp și comode? Atunci soluția ideală pentru dvs. sunt acești chiloți de damă pe picior. Un tip de lenjerie intimă, pe care femeile îl adoră și de la care bărbații nu își mai pot lua ochii :-) Sunt ideali pe sub rochii largi, blugi strâmți și mai ales pentru activitățile sportive. Chiloții cu picior sunt o lovitură de succes, atunci când vreți să purtați  lenjerie intimă de care să uitați. Nu trebuie să vă temeți să îi purtați nici sub rochii strâmte. Confortabili și confecționați din materiale plăcute!  Am pregătit pentru dvs. o ofertă bogată, din care fiecare doamnă poate alege câte ceva. Alegeți cu grijă, căci le veți vrea pe toate :-)

Uno sau duo? Achiziționați direct un set de chiloți damă cu picior!

Chiloții de damă pe picior vă sunt la dispoziție și în pachete cu mai multe perechi. În plus, dacă achiziționați lenjerie intimă în valoare de peste 200 RON, vă vom recompensa cu transportul gratuit. Oferta noastră este plină de  chiloți eleganți, frumoși, confecționați de branduri de renume mondial, care vor aduce bucurie fiecărei doamne. Ați ales deja? Atunci dați fuga rapid pe Nedeto.ro, unde puteți face cumpărături chiar și întreaga zi! 

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–23 din 23 articole
1–23 din 23 articole