120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Vreți să completați rezerva de lenjerie intimă? Căutați piese sexy, care să fie în același timp și comode? Atunci soluția ideală pentru dvs. sunt acești chiloți de damă pe picior. Un tip de lenjerie intimă, pe care femeile îl adoră și de la care bărbații nu își mai pot lua ochii :-) Sunt ideali pe sub rochii largi, blugi strâmți și mai ales ...

Vreți să completați rezerva de lenjerie intimă? Căutați piese sexy, care să fie în același timp și comode? Atunci soluția ideală pentru dvs. sunt acești chiloți de damă pe picior. Un tip de lenjerie intimă, pe care femeile îl adoră și de la care bărbații nu își mai pot lua ochii :-) Sunt ideali pe sub rochii largi, blugi strâmți și mai ales pentru activitățile sportive. Chiloții cu picior sunt o lovitură de succes, atunci când vreți să purtați  lenjerie intimă de care să uitați. Nu trebuie să vă temeți să îi purtați nici sub rochii strâmte. Confortabili și confecționați din materiale plăcute!  Am pregătit pentru dvs. o ofertă bogată, din care fiecare doamnă poate alege câte ceva. Alegeți cu grijă, căci le veți vrea pe toate :-)

Uno sau duo? Achiziționați direct un set de chiloți damă cu picior!

Chiloții de damă pe picior vă sunt la dispoziție și în pachete cu mai multe perechi. În plus, dacă achiziționați lenjerie intimă în valoare de peste 200 RON, vă vom recompensa cu transportul gratuit. Oferta noastră este plină de  chiloți eleganți, frumoși, confecționați de branduri de renume mondial, care vor aduce bucurie fiecărei doamne. Ați ales deja? Atunci dați fuga rapid pe Nedeto.ro, unde puteți face cumpărături chiar și întreaga zi! 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.