120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu avem niciodată suficiente șosete, ele reprezintă acel cadou clasic de mulțumire, indiferent de persoana căreia i le oferiți. La noi aveți de ales dintr-o gamă largă de șosete de bambus, pe care le veți îndrăgi imediat. Capacitatea lor de a permite pielii să respire, precum și gramajul lor sunt calități foarte căutate ale șosetelor, în spec...

Nu avem niciodată suficiente șosete, ele reprezintă acel cadou clasic de mulțumire, indiferent de persoana căreia i le oferiți. La noi aveți de ales dintr-o gamă largă de șosete de bambus, pe care le veți îndrăgi imediat. Capacitatea lor de a permite pielii să respire, precum și gramajul lor sunt calități foarte căutate ale șosetelor, în special datorită senzației grozave pe care le oferă. În plus, aceste șosete au o altă super calitate, și anume că se usucă repede. Chiar dacă fibrele de bambus au multe calități foarte căutate, aceste șosete nu sunt scumpe, așadar vă puteți cumpăra chiar mai multe perechi, să aveți mereu de rezervă. Culorile clasice ale șosetelor de bumbacpentru damă vor completa perfect orice tip de îmbrăcăminte, indiferent de situație.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 40 articole
pe pagină
1–30 din 40 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.