120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați chiloți cu talie înaltă de damă, care să vă completeze stilul și în același timp să vă îndeplinească cerințele de confort? Este tocmai ceea ce vă oferim noi. Oferta noastră de chiloți cu talie înaltă pentru damă cuprinde o mulțime de croieli interesante, precum și o combinație de culori, de care vă veți îndrăgosti. Dacă pe lângă aspec...

Căutați chiloți cu talie înaltă de damă, care să vă completeze stilul și în același timp să vă îndeplinească cerințele de confort? Este tocmai ceea ce vă oferim noi. Oferta noastră de chiloți cu talie înaltă pentru damă cuprinde o mulțime de croieli interesante, precum și o combinație de culori, de care vă veți îndrăgosti. Dacă pe lângă aspectul plăcut și confort, apreciați și calitatea materialelor, atunci puteți fi liniștiți. Acești chiloți cu talie înaltă pentru damă sunt cadoul ideal și pentru persoanele pe care doriți să le răsfățați în mod deosebit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 37 articole
pe pagină
1–30 din 37 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.