120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Dantela este feminină, luxoasă și seducătoare. Tocmai de aceea este un material decorativ popular în lumea lenjeriei intime pentru damă. Chiloții tanga din dantelă vor fi apreciați de femei și bărbați de orice vârstă. Dantela arată grozav și ca tiv pentru chiloții de damă. Oferă lenjeriei intime un aspect deosebit și interesant. Am inclus in ...

Dantela este feminină, luxoasă și seducătoare. Tocmai de aceea este un material decorativ popular în lumea lenjeriei intime pentru damă. Chiloții tanga din dantelă vor fi apreciați de femei și bărbați de orice vârstă. Dantela arată grozav și ca tiv pentru chiloții de damă. Oferă lenjeriei intime un aspect deosebit și interesant. Am inclus in oferta noastră și chiloți tanga din dantelăde la producători de renume. Achiziționați chiloți tanga din dantelă marca Victoria's Secret, care și-a câștigat popularitate în întreaga lume. Arătați-vă posteriorul într-o pereche de chiloți tanga din dantelă, perfect prelucrați și foarte confortabili. Faceți o bucurie apropiaților dvs. dar și dvs. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–21 din 21 articole
1–21 din 21 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.