120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu merită să faceți economie atunci când vine vorba de lenjerie intimă de calitate, care să vi se potrivească și să vă facă să vă simțiți încrezătoare. Însă nici nu este cazul să cheltuiți jumătate din salariu pe aceste articole. Din acest motiv, vă oferim lenjerie damă la ofertă, cu o reducere de 50%, seturi avantajoase sau livrare gratuită p...

Nu merită să faceți economie atunci când vine vorba de lenjerie intimă de calitate, care să vi se potrivească și să vă facă să vă simțiți încrezătoare. Însă nici nu este cazul să cheltuiți jumătate din salariu pe aceste articole. Din acest motiv, vă oferim lenjerie damă la ofertă, cu o reducere de 50%, seturi avantajoase sau livrare gratuită pentru comenzile dvs. Dorim să facem ca articolele dvs. preferate să fie și mai accesibile și să vă aducă și mai multă bucurie.

Materialul calitativ este baza.

Depinde doar de dvs. dacă în garderoba dvs. veți include chiloți de damă clasici, chiloți brazilieni respectabili, chiloți sexy tanga sau comozii chiloți cu picior. Acordați o atenție deosebită alegerii materialului, care trebuie să fie foarte plăcut la purtat, elastic și mai ales să permită pielii să respire. Pentru uzul zilnic, articolele de lenjerie intimă din bumbac, fibră de bambus sau modal sunt cele mai indicate. Pentru sport, folosiți lenjerii din lână merino sau fibre artificiale, care absorb eficient transpirația.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–4 din 4 articole
1–4 din 4 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.