120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Dacă soarele strălucește și vara este plină de căldură, culori și bălăceală, atunci aici sunt inevitabile costumele de baie. Ce costume de baie veți alege și cum veți completa ritmul culorilor verii? Vă oferim slipuri de baie în diferite culori, pe care le puteți combina cu sutiene de baie exact așa cum aveți nevoie pentru ca dvs. să fiți ved...

Dacă soarele strălucește și vara este plină de căldură, culori și bălăceală, atunci aici sunt inevitabile costumele de baie. Ce costume de baie veți alege și cum veți completa ritmul culorilor verii? Vă oferim slipuri de baie în diferite culori, pe care le puteți combina cu sutiene de baie exact așa cum aveți nevoie pentru ca dvs. să fiți vedeta de pe plajă anul acesta. Calitatea și materialele plăcute din care sunt confecționate aceste slipuri de baie nu vă vor strica niciodată starea de spirit. Dimpotrivă, vă oferă un sentiment de confort și încredere, deoarece au și un șnur cu ajutorul căruia vă puteți asigura că slipul rămâne la locul lui și nu alunecă. Slipuri de baie perfecte pentru dvs.!

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.