120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie pentru bărbați și nu vreți să cheltuiți mulți bani cu aceasta? Căutați și veți găsi soluția la noi. Da, vă oferim lenjerie pentru bărbați începând cu 40 RON. Ce puteți să achiziționați de la noi, la prețuri accesibile, care nu vor depăși niciodată un anumit prag? Sunt de exemplu șosetele înalte elegante, colorate sau monocrom...

Căutați lenjerie pentru bărbați și nu vreți să cheltuiți mulți bani cu aceasta? Căutați și veți găsi soluția la noi. Da, vă oferim lenjerie pentru bărbați începând cu 40 RON. Ce puteți să achiziționați de la noi, la prețuri accesibile, care nu vor depăși niciodată un anumit prag? Sunt de exemplu șosetele înalte elegante, colorate sau monocrome, sau tălpicii, dar și lejerii boxeri, de care cu siguranță nu vă veți simți rușinați că îi purtați. Confort, fiabilitate și o combinație modernă de culoare, asta este exact ceea ce puteți aștepta de la lenjeria intimă pentru bărbați cu prețuri până în 40 RON. Această lenjerie pentru bărbați nu vă va strânge niciodată și nici nu vă va ciupi. Alegeți lenjerii de la noi, din această oferă; cumpărați inteligent.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 228 articole
pe pagină
1–30 din 228 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.