120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Vă puteți bucura de  sutiene sport chiar dacă nu vă pregătiți de antrenament. Sunt foarte confortabile și oferă sânilor suficient suport. Dacă optați pentru o ținută mai lejeră, atunci un sutien bustieră  este alegerea ideală. Sutienele sport sunt comode, păstrează pielea sânilor uscată, chiar și în timpul activităților sportive solicitante ș...

Vă puteți bucura de  sutiene sport chiar dacă nu vă pregătiți de antrenament. Sunt foarte confortabile și oferă sânilor suficient suport. Dacă optați pentru o ținută mai lejeră, atunci un sutien bustieră  este alegerea ideală. Sutienele sport sunt comode, păstrează pielea sânilor uscată, chiar și în timpul activităților sportive solicitante și, în același timp, o lasă să respire. Și ceea ce este cel mai important? Arată grozav și mențin o formă plăcută. Deci, fără modele plictisitoare și fără formă.

Preferați curelele mai subțiri sau pe cele mai late? Traversarea bretelelor pe spate, modele subtile monocrome sau modele îndrăznețe și pline de culoare? În oferta e-shop-ului nostru veți găsi o multitudine de modele de sutiene sport, însă dacă vă lipsește ceva aici, ne vom bucura dacă ne contactați și ne informați, pentru a ne putea completa oferta.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 130 articole
pe pagină
1–30 din 130 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.