120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

În e-shop-ul nostruveți găsi multe modele de sutiene sport marca Calvin Klein. Se potrivesc perfect, modelează ușor și oferă suficientă susținere. Materialul de calitate, cu o absorbție suficientă a umezelii, dar și respirabilitate a materialului sunt chestiuni de la sine înțelese. Veți vedea, vă veți îndrăgosti de ele de la prima încercare. A...

În e-shop-ul nostruveți găsi multe modele de sutiene sport marca Calvin Klein. Se potrivesc perfect, modelează ușor și oferă suficientă susținere. Materialul de calitate, cu o absorbție suficientă a umezelii, dar și respirabilitate a materialului sunt chestiuni de la sine înțelese. Veți vedea, vă veți îndrăgosti de ele de la prima încercare. Alegeți dintre diferite stiluri, croieli, culori și mărimi. Ca sutienul să se potrivească bine și să își facă treaba, este foarte important să alegeți corect mărimea și modelul. De exemplu, sutienele sport Calvin Klein sunt foarte confortabile, funcționale și în același timp arată sexy. Încercați-le și veți vedea cât de bine de potrivesc, se așează pe corpul dvs. și vă subliniază feminitatea. Răsfățați-vă cu tot ceea ce este mai bun.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 30 articole
1–30 din 30 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.